Over ons

Over Ons

Reuring Smaak en Vermaak is een levendige horecazaak met diverse activiteiten onder haar dak. Wij zijn een jong bedrijf die met onze vele mogelijkheden een groot publiek aanspreekt. Wij staan garant voor een smakelijk en vermakelijk verblijf. Of je nu komt dineren in ons restaurant, een biertje komt drinken met je vrienden, een ijsje komt halen in onze ijssalon of komt feesten in onze feestkelder. Jij bepaalt de setting en wij zorgen voor de juiste sfeer en entourage.

Reuring Smaak & Vermaak is ontstaan uit passie voor het hospitality vak en het logische antwoord op Café Otters dat voorheen op deze locatie gevestigd was. Er bleek behoefte te zijn aan een diversiteit van vermaak. Wij, een team van ondernemers, gaan deze uitdaging aan in het prachtige Wehl!

Maar wie zijn wij?
Wij zijn John, Hetty, Bart & Mieke Aaldering. Reuring is een familiebedrijf, opgericht door een enthousiaste familie. Wij zijn Groessenaren met een warm gevoel bij het prachtige dorp Wehl!
Hoe we erbij gekomen zijn een horecazaak te starten?
Na het afstuderen van Bart & Mieke kregen zij de vraag van hun ouders John & Hetty: ”Als wij een familiebedrijf zouden starten, in welke sector lijkt jullie dat leuk?” Waarop zij bijna in koor antwoorde: ”Horeca!” Zo gezegd, zo gedaan. Voor we het wisten opende wij op 16-11-2016 de deuren van Reuring in Wehl!

Volg ons op Facebook en Instagram zodat je niets hoeft te missen, want dat ga je jammer vinden!

Scroll to top