Restaurant

Heerlijk en sfeervol uit eten in Wehl, dan ben je bij Reuring Restaurant aan het juiste adres! Iedere vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur.

Jong, oud, een klein of groot gezelschap? Met onze uitgebreide menukaart is er voor ieder wat wils. Na een flinke verbouwing van de zaal is Reuring Restaurant ontstaan. In ons ruime restaurant heeft u keuze uit verschillende gerechten van onze trendy klassieke kaart.

Wij vinden het belangrijk dat lokale ondernemers elkaar steunen. Zo komt het brood van bakker Bram, het vlees van slagerij Derksen en groente, fruit en zuivel van De Verse Kers. De Wehlse beeldend kunstenaar Sandy van Dillen gaat doorlopend haar werken exposeren in het Restaurant.

Een avond smakelijk dineren in het restaurant en daarna een afzakker in het café? Reuring staat voor Smaak en Vermaak en biedt daarmee hét totaalpakket voor een avondje uit.

Reserveren? Neem contact op via:
Denkt u er aan intoleranties en/of allergieën te melden!

Telefoon: 0623426569
E-mail: info@reuringwehl.nl

Nieuwsgierig naar de kaart? Klik op de onderstaande link:

http://reuringwehl.nl/menu/

Onze keuken bereid gerechten per tafel. Dit waarborgt de kwaliteit van onze maaltijden maar neemt tijd in beslag.
Bij groepen groter dan 10 personen is dat tijdsbeslag te groot, zeker wanneer het druk is.

Om die reden kunnen groepen vanaf 10 personen niet á la carte dineren en hebben wij drie groepsmenu’s samengesteld zodat wij onze kwaliteitsstandaard ook kunnen waarmaken.

Ga naar de onderstaande link om de aangeboden groepsmenu’s te bekijken. De prijzen zijn per persoon en exclusief dranken.

http://reuringwehl.nl/over-ons/restaurant/groepsmenu/

Kerst bij reuring

Ook dit jaar hebben wij tijdens de kerst weer heerlijke gerechten aan te bieden. Gaat je voorkeur uit naar brunchen of dineren? Of heb je toch liever salades voor thuis?

Bij Reuring is het allemaal mogelijk!

Let op, reserveer tijdig!!
De kerst brunches zitten al bijna vol!

Reserveren:
per mail: info@reuringwehl.nl
per telefoon: 06-23426569

Scroll to top