Groepsmenu

Onze keuken bereid gerechten per tafel. Dit waarborgt de kwaliteit van onze maaltijden maar neemt tijd in beslag.
Bij groepen groter dan 10 personen is dat tijdsbeslag te groot, zeker wanneer het druk is.

Om die reden kunnen groepen vanaf 10 personen niet á la carte dineren en hebben wij drie groepsmenu’s samengesteld zodat wij onze kwaliteitsstandaard ook kunnen waarmaken.

Zie hieronder de aangeboden groepsmenu’s. De prijzen zijn per persoon en exclusief dranken.

Groepsmenu 1 €32,50 

Voorgerecht

  • Tomatensoep
  • Mosterdsoep
  • Bospaddenstoelensoep

Hoofdgerecht
(geserveerd met frietjes, aardappels en salade)

  • Schnitzel met spek, ui en champignons
  • Kipdijsaté met gebakken uitjes, atjar, kroepoek en satésaus
  • Reuring Burger met spek, kaas, augurk, tomaat en sla
  • Vegetarische schotel: Groenten quiche met groentencrème en kruidencoulis

Nagerecht

  • Koffie/thee met bonbon

Groepsmenu 2 €42,50

Voorgerecht

  • Carpaccio rundvlees met oude brokkelkaas, pittenmix en rucola
    (dressingkeuze: truffelmayonaise, pesto of balsamico)
  • Vitello Tonato (dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise)
  • Soepproeverij (mosterd-, tomaten- en bospaddenstoelensoep)

Hoofdgerecht
(geserveerd met frietjes, aardappels en salade)

  • Schnitzel met spek, ui en champignons
  • Kipdijsaté met gebakken uitjes, atjar, kroepoek en satésaus
  • Zalmfilet met groenten uit de oven en witte wijn dillesaus
  • Bavette met groenten uit de oven en pepersaus
  • Vegetarische schotel: Groenten quiche met groentencrème en kruidencoulis

Nagerecht

  • Crème Brulèe
  • Tiramisu
  • IJscoupe met vers fruit

Groepsmenu 3 €48,50

Voorgerecht

  • Carpaccio Rundvlees met oude brokkelkaas, pittenmix en rucola
    (dressingkeuze: truffelmayonaise, pesto of balsamico)
  • Vitello Tonato (dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise)
  • Buikspek met gamba’s, zuurkool en mangochutney
  • Krokante Kip salade met gemarineerde groenten en kerriemayonaise

Hoofdgerecht
(geserveerd met frietjes, aardappels en salade)

  • Duo van zalmfilet en gamba’s met groenten uit de oven en witte wijn dillesaus
  • Entrecote met creme van pastinaak en portjus
  • Ossenhaaspuntjes met spek, ui, paprika en champignons
    (naar keuze: mild of pittig)
  • Vegetarische schotel: Portobello gevuld met groenten en brie uit de oven

Nagerecht

  • Reuring Grand Dessert met koffie/thee of cappuccino
Scroll to top